FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Maskerado och du som kund har ett avtal om köp när du betalat din vara. En automatisk orderbekräftelse skickas till dig per mail efter att du betalat din beställning. När allt är packat och klart hos oss på Maskerado får du ett nytt mail med information om att ditt paket eller brev är på väg till dig. Via det mobilnummer du lämnat till oss i kassan får du även ett SMS när Posten börjat sin hantering av ditt paket. Är du inte hemma när brevbäraren lämnar ditt paket till dig personligen eller via din brevlåda får du ett SMS igen om att ditt paket (som då inte fick plats i din brevlåda) finns att hämta ut på ditt vanliga utlämningsställe för paket från Posten. Vissa av våra paket, de lite större och tyngre, levererar vi till dig via Schenker och hämtas ut hos ditt närmaste Schenker-ombud. Maskerado ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig person med målsmans tillstånd.

FRAKT & LEVERANS

Maskerado har fri frakt på alla beställningar över 600 kr, i övrigt kostar frakten bara 19 vid orders upp till 100kr och 49kr vid orders från 101-600kr. Leveranstid 1 arbetsdag. (leveranstiden är den tid det tar från det du lagt din order till att den är redo att skickas från Maskerados lager) Frakttid 1-3 arbetsdagar. (Frakttiden är den tid det tar från att din beställning lämnar Maskerados lager till att du får den levererad).

Alla varor som finns till försäljning är lagerförda. Under högsäsong, t.ex. dagarna före julafton, kan det ta längre tid. Maskerado kan aldrig garantera leverans till ett visst datum. Det vi kan garantera är att din beställning alltid lämnar vårt lager nästkommande vardag. Beställningar som görs efter kontorstid eller helger samt röda dagar/helgdagar lämnas som tidigast till Posten nästkommande vardag för leverans som tidigast till dig nästkommande vardag. Så snart du fått avi till ditt paket måste du hämta ut det inom 14 dagar men gärna innan. Efter dessa dagar går paketet automatiskt tillbaka till oss på Maskerado och du får valet att köpa en frakt tillbaka till dig eller häva ditt köp. Fraktavgift två gäller oavsett om du första gången handlat mot fri frakt.

ÖPPET KÖP

Du har rätt att ångra köpet, skicka tillbaka varan/varorna och få pengarna tillbaka inom 14 dagar. Denna period räknas från den dag du mottagit varan. Vid utnyttjande av ångerrätt står köparen för returfrakten samt ansvaret att den ankommer till säljaren.

Om du vill utnyttja ångerrätten är det viktigt att du omgående tar kontakt med vår kundtjänst för korrekt hantering av ärendet.

REKLAMATIONSRÄTT

Enligt konsumentköplagen har du som köpare tre års reklamationsrätt samt öppet köp i 14 dagar. Detta innebär att om det visar sig vara något fel på det du köpt så har du tre år på dig att få den lagad,

BETALNING

Alla priser på Maskerado är i svenska kronor med 25% moms inkluderat.

BETALNINGSMETODER

På Maskerado kan du betala betala på flera olika sätt. Med bankkort, direkt via din Internetbank eller med Swish via din smartphone. 

- alternativet att varan kan slås in i presntpapper kan vi avaktivera för närvarande. 

Inga avgifter tillkommer när du betalar med kort, direkt via din Internetbank eller med Swish. Alla betalningar hanteras säkert och tryggt av Mondido Payments.